Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Användarsida för användare: Anu Löhmus

Presentation av Anu Löhmus

Här kan ni skriva någonting om er själva

Recensioner skrivna av Anu Löhmus

Recension av Bromölla  Pizzeria baldakinen

Anu Löhmus   måndag 21 februari 2011 kl. 18:31  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Goda pizzor! Snabb och bra service, även hemleverans vid önskemål. Stort plus är att de även kan göra glutenfria pizzor som också är faktiskt helt ok. Personalen är trevlig och kan sin sak. Rekommenderas om man letar efter pizzeria i Bromölla.

Recension av Göteborg  Mykonos grekisk taverna

Anu Löhmus   måndag 21 februari 2011 kl. 17:04  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Det är mycket läget som gör att denna restaurang känns riktigt, riktigt skön. Maten är vällagad och genuin. God tsatsiki, som det sig bör på en grekisk restaurang. Trevlig personal men fick vänta på maten lite länge.

Recension av Göteborg  Fiskekrogen

Anu Löhmus   måndag 21 februari 2011 kl. 16:42  
★ ★ ★ ★ ★ 
Jättegoda fiskrätter och skaldjurstallrikar! Utmärkt, genuin service och mycket hög kvalitet. Maten kändes tämligen vällagad och vackert upplagd! Gillade miljön och inredningen också. Ligger mycket bra i centrala Göteborg - lätt att hitta.

Recension av Lund  Tandoor indisk restaurang

Anu Löhmus   måndag 21 februari 2011 kl. 16:30  
★ ★ ★ ★ ★ 
Som lunchrestaurang är Tandoor helt fantastisk. Intressant lokal och jättegod buffe. Mycket vegetariskt och en ganska genuin känsla. Fantastiska papadum's att knapra på! Lagom stark mat för den som inte vill bränna tungan i masala :) 

Recension av Kristianstad  Katrins restaurang pizzeria

Anu Löhmus   måndag 21 februari 2011 kl. 10:12  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Extremt stora pizzor med god fyllning. Priset är lite högre än vanligt, vilket gör att man ibland tvekar lite. Personalen är trevlig och tillmötesgående. En helylle-pizzeria med typisk miljö för äta-inne-gäster. Familiär miljö som fungerar även när man skall ta med barnen.

Recension av Kristianstad  La finestra italiana

Anu Löhmus   måndag 21 februari 2011 kl. 10:08  
★ ★ ★ ★ ★ 
Detta är verkligen ett ställe att rekommendera om man gillar italiensk husmanskost! Fantastisk, underbar mat och genuin känsla därtill. God kaffe och italiensk glass. På sommarhalvåret kan man sitta ute och äta, mycket mysigt. Annars fungerar stället som hämtmatställe för många, då sittmöjligheterna inne är tämligen klena.

Recension av Olofström  Restaurang wing wah

Anu Löhmus   måndag 21 februari 2011 kl. 10:02  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Denna restaurang brukade vara min favorit! Jätte-jättegoda soppor bl.a. och mycket rar personal. Atmosfären är dock ganska kal och trist - känns lite matsalsaktig.

Recension av Sölvesborg  Salvatores trattoria

Anu Löhmus   måndag 21 februari 2011 kl. 09:57  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Underbart god mat som dock har tagit rätt lång tid att få. Ett stort plus är att de kan ordna även glutenfri pasta vid önskemål. Rekommenderas!

Recension av Sölvesborg  Restaurang blåregn

Anu Löhmus   måndag 21 februari 2011 kl. 09:52  
★ ★ ★ ★ ★ 
Underbar atmosfär, ffa. på sommaren. God mat. Ett stort plus är salladsbordet samt soppan. Jag är vegetarian och trots att de sällan har vegetariska varmrätter, blir jag alltid mätt och nöjd. Deras majssoppa är att rekommendera! Dennis och Tina, krögarparet är helt fantastiska med såväl stora som små besökare.
››  Skapa konto

Inloggning