Lägg till restaurang
Skapa konto
Glömt lösenord
Inloggning

Användarsida för användare: Linda Olsson

Presentation av Linda Olsson

Här kan ni skriva någonting om er själva

Recensioner skrivna av Linda Olsson

Recension av Kiruna  Nya empes hamburgerkungen

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 09:04  
★ ★ ★ ★ ★ 
Här finner ni mina vänner VÄRLDENS GODASTE HAMBURGARE! Jag skojar inte. Ni har inte ätit hamburgare innan ni efter en krogrunda gått till empes, ställt er i kö, erhållit ett skrovmål i handen och tagit första tuggan. Dressing, rå lök, ost och sallad som bara bokstavligen rinner ner för den perfekt stekta och kryddade hamburgaren.
Man får beställa hem eller äta maten stående, vilket man oftast gör, då man inte ens hinenr sätta sig innan man vill börja äta.
Ett ställe jag alltid besöker när jag är i Kiruna.
 

Recension av Avesta  One thai take away

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 09:01  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Fräsch god thaimat. Finns mycket att välja på i menyn, från mildare sorter till starka. Mycket nudelrätter med antingen kött, kyckling eller fisk. För den som ej gillar wok finns även ris. Man får hem dem i två lådor, en var riset finns och en var själva grytan finns. Härligt gott!
Att äta där går, men det är inte alls mysigt. Endast några få stolar och mycket tråkig inredning. Detta är stället man ska beställa hem mat från, och avnjuta framför TV eller i goda vänners sällskap.

Recension av Avesta  Restaurang 1874

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 08:58  
★ ★ ★ ★ ★ 
Helt underbar restaurang. Mysig, mörk och antik atmosfär. Känns nästan som att kliva in i en gammal \"fängelsehåla\" fast i positiv bemärkelse, likt vissa restauranger i Gamal stan i Stockholm om ni känner till dem.
Väggarna är av tegel, mörkt och murrigt och så finns väggkandelabrar där som ger mysljus.
Dukning är vacker, maten är gourmetklass. Alkoholrättigheter. Artig personal. Man får känna sig nästan kunglig när man sitter där, så lyxig känsla får man.
Absolut Avestas bästa restaurang!

Recension av Falun  Slätta pizzeria och kebab

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 08:56  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Helt okej snabbkök. Normal standard. Helt okej smak på pizza och kebabtallrik. God kebabsås. Ingen trevlig lokal att sitta i (inte inrett på något sätt) utan det bästa är att beställa hem maten och avnjuta den framför TV:n istället. Sommartid ganska mycket gäster, då utomhusbadet ligger alldeles bredvid. Då kan man äta på plats, fast utomhus vilket är trevligare.

Recension av Uppsala  Il forno italiano

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 08:53  
★ ★ ★ ★ ★ 
Så mysigt. Jag beställde pizza. Pizzan är inte i samma storlek som på snabbmatsställena, utan lite mindre, men ack så mycket godare. Min var med mozarellaost och efter tillagning hade dem strött på färsk ruccolasallad. Väldigt italienskt, både maten och inredningen. Perfekt för en romantisk middag på tu man hand.
Fredag kväll?

Recension av Uppsala  Restaurang brasseri blå

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 08:50  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Mums vad god lunch man kan få tag på här. Känns så lyxigt. Inredningen är sådär, ganska tråkig men maten kompenserar detta. Jag har bara besökt stället i lunchtid, och ett tips är: Vet man med sig att man ska äta lunch här så ska man ta lunchen tidigare än 12:00 för mellan 12:00 och 13:00 så är stället fullproppat med hungriga människor osm också funnit denna pärla. Gourmetmat till lunch, vem blir inte glad av detta. Deras sallasdbuffé är dessutom helt otroligt god och mjukbröden är suveräns (pizzadegsbröd).
Ett måste att besöka.

Recension av Uppsala  Dragons deli

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 08:48  
★ ★ ★ ★ ☆ 
God kinesisk mat. Lunchbuffé finns. A la carte kvällstid. Inredningen ser väl ut som i dem flesta kinarestauranger, röda mattor, röda väggbonader och akvarium.
Trevlig personal och god mat. Nackdel är dock att man ibland kan stöta på personal som ej kan svenska så bra, varför man ibland har fått något man ej beställt pga missförstånd. Detta har dock endast skett då man beställt hem via telefon.
Okej restaurang.

Recension av Uppsala  Rififi pastoria och ristorante

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 08:44  
★ ★ ★ ★ ☆ 
Mysig italiensk atmosfär. Man kan få sitta uppe invid gågatan eller ta sig en trappa ner till e mörk, mysig matsal. Mörkt och murrigt, levande ljus.
Pasta eller pizza av hög kvalitet. Stora tallrikar och magen blir väldigt belåten.
Trevlig stämning och god service.
Nackdel, ej barnvagnsvänligt.

Recension av Uppsala  Konditori fågelsången

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 08:42  
★ ★ ☆ ☆ ☆ 
Ett konditori som har ett jättefint läge precis bredvid \"svandammen\". Sittplatser finns både inne och ute. Kan dock vara svårt att få tag på en sittplats ute om vädret är soligt.
Sortimentet är varierat, tyvärr är det ofta utplockat och tomt på hyllorna, då stället är populärt. Ex. kan man vara sugen på en semla men få ändra sig då det kan vara slut. Goda bakverk och smörgåsar.
Inte så populär i mina ögon, fast många älskar stället.

Recension av Umeå  Frasses bar

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 08:38  
★ ★ ★ ☆ ☆ 
Mums vad gott det är med norrländska hamburgare. Dressingen är gudomlig och stripsen serveras neutralt friterade. Vill man smaksätta stripsen finns där att välja på ex. pulver med sourcream eller pommes frites krydda.
Mums. Skrovmåla på!

Recension av Uppsala  Yukikos sushi

Linda Olsson   fredag 29 maj 2009 kl. 08:36  
★ ★ ★ ★ ☆ 
För alla som älskar sushi är det här något för er. Ni har inte ätit sushi innan ni har besökt Yukikos i Uppsala. Ni blir bemött av trevlig personal och får avnjuta världens godaste och färskaste mat.
Betyg 4/5 då nackdel är:
1. Om man vill äta på plats, ganska litet.
2. Om man vill köpa hem och inte har beställt så kan man få stå uppåt en timme i kö, då det är många som älskar Yukikos. Tips är att förbeställa maten.
Vad väntar du på? Gör ett besök redan idag!
››  Skapa konto

Inloggning